Danstheater Wilde Honing

Voor wie is het danstheater?

Voor (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking vanaf 17 jaar.

Wat doen we?
We gaan bewegen, dansen en theater maken. We werken aan jouw unieke expressie en muzikaliteit in je beweging. Daarnaast komen taal en sociale vaardigheden aan bod.

Een kunstenaar gebruikt zijn schilderspalet en kwasten op heel verschillende manieren om uiteindelijk, na veel oefenen, een schilderij te maken. Zo gaan wij ook te werk. Als kunstenaars. We gaan ontdekken en onderzoeken in beweging hoe we verschillend dansmateriaal kunnen maken. We zijn dus niet alleen maar dansjes aan het doen. We leren vooral om ons zelf uit te drukken in beweging, theater en dans.

Waarom doen we dit?
Ieder mens heeft kwaliteiten en talenten die we kunnen ontwikkelen. We gaan samen spelend ontdekken in beweging wat jouw talenten zijn en waar je kracht ligt. Daarom is het belangrijk dat je van bewegen houdt èn dat je in goede conditie bent.

Een keer per jaar maken we een voorstelling. In de workshops werken we daaraan. Als het klaar is gaan we de voorstelling in het theater spelen voor publiek. Met licht, geluid, en kostuums.

Waar en wanneer is de danstheatergroep aan het werk?
Danstheater Wilde Honing is elke maandag aan het werk in de theaterzaal van Theater Pantalone in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Je bent zelf verantwoordelijk voor je vervoer van en naar de danstheaterwerkplaats.

Hoe ziet je dag eruit?
09.00 uur: aankomst en thee
09.30 uur: Eerste workshop
12.00 uur: Lunchpauze
13.00 uur: tweede workshop
15.30 uur: einde werkdag

Meedoen?
Heb je belangstelling en wil je graag meedoen? Stuur dan een bericht naar contact@danstheaterwildehoning.nl en vermeld je naam, telefoonnummer, je adres en geboortedatum. Dan gaan we een afspraak maken voor een kennismaking. Heb je vragen? Bel dan 030-2671605.